Kategorie

Prohlédnuté produkty

Masivní kruhový stojan na slunečník, leštěný mramor, 40 kg

Stojan na slunečník (kruhový) - mramorový, 40 kgbarevný, matný, černý ušlechtilý kruhový  stojan na deštníky z leštěné žuly, s trubkou z ušlechtilé oceli, dvě kola, ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Pro slunečníky do 4 m

 

Více informací

Stojan na slunečník (kruhový) - mramorový, 40 kg

barevný, matný, černý ušlechtilý kruhový  stojan na deštníky z leštěné žuly, s trubkou z ušlechtilé oceli, dvě kola, dvě nohy, dvě zajišťovací šrouby vč. Redukce průměr  až 5 cm.

Pro ochranu terasových a balkonových podlah jsou kola a chodidla vyrobena z plastu. Pevná nerezová trubka je nerezová a je vybavena dvěma montážními šrouby. Tak může být deštník v pevném stavu bezpečně upevněn.

Kruhová kamenná základna je vhodná pro běžné zahradní deštníky až do průměru 3 metry - ale nikoliv na terasové deštníky. Může se snadno pohybovat dvěma koly a rukojetí k různým místům v zahradě, na terase nebo na balkoně.

Stojanové deštníky z přírodního kamene jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, odolné a velmi robustní. Doporučujeme však, aby všechny přírodní kamenné porosty byly skladovány suché během zimy, protože silniční soľ a další chemikálie mohou povrch poškodit.

Péče o podstavec:

Čistěte  přírodní kameny obecně jen vodou, používejte pouze velmi citlivé  chemikálie a domácí prostředky. Nesmí  se používat silné čisticí prostředky, jako jsou čističe citrusů a octů. Kartáče nebo ocelová vata mohou způsobit škrábance v přírodním kameni.




Technické údaje:

  • Materiál: žula
  • Barva: černá
  • Rozměry Ø: 50 cm
  • Tloušťka desky: asi 7 cm
  • Trubka Ø z nerezové oceli: cca 5 cm
  • Hmotnost: cca 40 kg
  • Vybavení: Rukojeť z ušlechtilé oceli, plastové válečky a nožičky, zajišťovací šrouby

 

 

Obsah balení:

  • 1 x stojan
  • 1 x šroub z ušlechtilé oceli

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Pro slunečníky do 4 m, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

1 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: