Kategorie

Prohlédnuté produkty

Velký nafukovací míč pro cvičení a fyzioterapie, vč. pumpy, černý, 85 cm

Chraňte své klouby a zlepšete svou fyzickou kondici! Poskytněte vítanou změnu Vašim zádovým svalům díky dynamickému sezení i příjemnou změnu způsobenou neustálým ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii 85 cm

 

Více informací

Chraňte své klouby a zlepšete svou fyzickou kondici! Poskytněte vítanou změnu Vašim zádovým svalům díky dynamickému sezení i příjemnou změnu způsobenou neustálým pohybem a udržováním rovnováhy. Na gymnastickém míči je páteř vždy držena vzpřímeně a to více jak na běžných židlích, což vede celkově k lepšímu držení těla.

Gymanstický míč využijete nejen pro správné sezení u stolu, ale také díky několika jednoduchým cvikům pro posílení celého svalstva - především pro zádové a břišní svaly, ale i svaly na nohou. Stačí jen chvíle pravidelného cvičení a hned se budete cítit lépe. Míč je vhodný také pro pilates, jógu, fitness, aerobic, těhotenské cvičení, fyzioterapii, rehabilitaci nebo pro sezení bez opěrky zad.

 

Technické údaje:

  • Materiál a barvy: Gymnastické míče jsou testovány na škodlivé látky a jsou vyrobeny z materiálu odolného proti roztržení a zatížení do 150 kg.  
  • Velikosti: Při používání míče pro sezení se doporučuje v závislosti na tělesné výšce provést výběr  následujícím způsobem: 156 do 165 cm = 55 cm, 65 cm = 166 až 178 cm, 178 až 188 cm = 75 cm a při tělesné výšce nad 188 cm = 85 cm.
  • Nožní pumpa: Pomocí dodávané nožní pumpy může být míč nafouknutý rychleji a pohodlněji než  při použití standardní ruční pumpičky. Přes ventil míče lze individuálně nastavit požadovaný vnitřní tlak vzduchu.

  

Obsah balení:

  • 1x gymnastický míč
  • 1x nožní pumpa

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie 85 cm, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

9 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: