Kategorie

Prohlédnuté produkty

Vánoční světýlka do interiéru, vnitřní, mini LED diody, 5 m

Netradičně řešený dekorativní vánoční řetěz pro interiérové použití s mini LED diodami, které jsou uchyceny na stříbrném drátku. Délka světelné části je 5 m (+ ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Řetězy- teple bílé

 

Více informací

Netradičně řešený dekorativní vánoční řetěz pro interiérové použití s mini LED diodami, které jsou uchyceny na stříbrném drátku. Délka světelné části je 5 m (+ napájecí kabel 5 m), řetěz svítí teple bílou barvou.

Teple bílé světlo je mírně nažloutlé (podobné světlo jako u klasické žárovky)- působí tak příjemným, teplým dojmem a vytváří hřejivou atmosféru domova.

Řetěz je možno jednoduše omotat kolem vánočního stromečku, ale i okolo nejrůznějších vánočních dekorací, květin v květináči apod.

Výhodou jsou LED diody, které mají velmi nízký odběr elektrické energie (cca o 80-90% nižžší, než klasická žárovka) a téměř neomezenou životnost (běžně udáváno až 100 000 hodin).

Bez blikající funkce- řetěz pouze svítí.

Vhodný nejen pro vánoční svátky, ale můžete jej využít také jako dekorativní osvětlení interiéru po celý rok, na párty, večírky apod.

Tento vánoční řetěz splňuje veškeré normy a má vystaven GS certifikát bezpečného výrobku

 

Technické údaje: 

  • 200 LED diod
  • barva světla: teple bílá
  • délka světelné části: cca 5 m
  • barva světelného kabelu: stříbrný drát
  • rozestupy mezi světly: cca 2,5 cm
  • délka napájecího kabelu: cca 5 m
  • barva napájecího kabelu: transparentní kabel
  • ochrana: IP 20 (pouze pro vnitřní použití)
  • napájení: adaptér do klasické elektrické zásuvky 230 V (součástí napájecího kabelu)

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Řetězy- teple bílé, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: