Kategorie

Zimní sporty - sáňky, lyže, snowboard, bruslení Počet produktů: 29

Podkategorie

  • Lyžování

    Vybavení na lyže a běžky

    Hlavně s rozmachem umělého zasněžování v posledních letech se lyžování těší velké oblibě, takže se Vám snažíme přinést vše potřebné vybavení – lyže, běžky, vázání, brýle, helmy pro Vás i pro děti. Ať už jste začátečník nebo pokročilý, určitě si najdete tu správnou výbavu přesně pro Vás. Neseďte ve smogu měst a vyrazte s celou rodinou na lyže nebo běžky do horské přírody.

  • Hokej a bruslení

    Hokejové hole, puky, brusle a další vybavení 

    Ať už si chcete jen poklidně zabruslit na rybníku za městem, nebo se vrhnout do hokejové vřavy na stadionu, určitě si z našeho sortimentu vyberete. Nabízíme totiž jak pánské brusle pro začátečníky i pro pokročilé a dámské brusle a krasobrusle. V sortimentu najdete též roztahovací brusle pro nejmenší děti, které se přizpůsobí jejich rostoucí nožce.

  • Sáně a boby

    Vybavení pro sáňkování a bobování

    Prakticky každý z nás si pamatuje, jak nám bylo dobře s kamarády na zasněžrném snahu. V dnešní době je čím dál těžší dostat děti od televizi a počítačů, ale věřte, že když ne klasické dřevěné sáňky, tak nadupané řiditelné plastové boby s volantem změní jejich názor a nebudou se chtít vracet se soumrakem zpět domů. Najdete u nás jak klasické dřevěné sáňky včetně modelů s ohrádkou a jejich obdobu z kovu, tak i plastové boby včetně zmiňovaných modelů s volantem a účinnými brzdami. Nabídku dále doplňují plastové kluzáky a talíře, se kterými si užijete neméně zábavy nejen na sjezdovce, ale i na kopci za městem.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 29 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 29 položek

Výbava pro lyžování, sáňkování, snowboard a další zimní radovánky

Ať už vyrážíte na vysněnou zimní dovolenou do Alp, nebo jen s dětmi na kopec za město, určitě si vyberete zimní sportovní výbavu a doplňky. Pro děti nabízíme plastové lyže a snowboardy, plastové kluzáky, sáňky a boby, pro dospělé pak lyže, běžky, bezpečnostní helmy a další příslušenství pro sportovní aktivity na zasněženém svahu.