Kategorie

Prohlédnuté produkty

Regál do skladu / dílny / bytu, výškově nastavitelné police, výška 97 cm

Regál do skladu / dílny / bytu, výškově nastavitelné police, výška 97 cm Zobrazit větší
Skladové plastové regály OPEN BASE si můžete přizpůsobit podle svých potřeb díky posunovatelným policím s nosností 50 kg. Regál s 2 policemi si můžete i přišroubovat ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Policové regály

 

Více informací

Skladové plastové regály OPEN BASE si můžete přizpůsobit podle svých potřeb díky posunovatelným policím s nosností 50 kg. Regál s 2 policemi si můžete i přišroubovat ke zdi (součástky v balení) a díky spojovacímu systému k němu připevnit další regály. - každá z 2 poliček unese až 50 kg- snadná montáž bez potřeby nářadí- regály se mezi sebou dají spojovat v pevný regálový systém- balení obsahuje i součástky pro přimontování ke zdi- přizpůsobíte si prostor přesně na míru (police jsou posunovatelné nahoru a dolů)- zvýšené nohy umožňují ukládání velkých předmětů, spotřebičů atd.- vhodný do skladů, ale i domácnosti, garáží apod.

Technické údaje:

  • výška výrobku: 97cm
  • šířka výrobku: 90cm
  • délka výrobku: 45cm
  • nosnost: 50kg (jedna police)
  • materiál: plast
  • barva: černá

Obsah balení:

  • 1x regál OPEN BASE MINI

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Policové regály, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: