Kategorie

Prohlédnuté produkty

Stolní vzduchový Air hokej 55x31 cm

Zábava z heren teď také  u Vás doma!  Hrací pole o velikosti 45,5 x 28 cm je osvětlené na mantinelech LED osvětlením, čímž vznikne skutečná atmosféra stadionu. Hraje ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Stolní hry

 

Více informací

Zábava z heren teď také  u Vás doma! 

Hrací pole o velikosti 45,5 x 28 cm je osvětlené na mantinelech LED osvětlením, čímž vznikne skutečná atmosféra stadionu. Hraje se podle jednoduchých pravidel a rychlé tempo hry zaručuje gigantickou zábavu. Hrát můžou děti od 5 let!

Prostřednictvím vzduchu, proudícího speciálními otvory v hracím poli směrem nahoru, se puk pohybuje na vzduchovém polštáři. S pálkou se pokoušíte zasáhnout soupeřovu branku. S praktickými manuálními počítadly branek si může každý hráč reprezentovat aktuální skóre.

Hra podporuje motorické dovednosti a koordinaci rukou a očí. Korpus je asi 1 cm silný, takže je velmi stabilní a pevný.  Miniaturní verze je praktická pro děti a příležitostné hráče. Hra může být umístěna a hrána na jakémkoliv stole nebo podobném povrchu.

Po skončení můžete hru znovu snadno uložit. Nevyžaduje velký úložný prostor, na rozdíl od velkých masivních stolů vzdušného hokeje.  

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části, které by mohly děti spolknout. 

 

Technické údaje:

  • rozměry: délka 55 cm x šířka 31 cm x výška 9,5 cm
  • hrací plocha: délka 45,5 cm x 28 cm
  • materiál: MDF panel dýhovaný (stěna 1 cm), částečně plastové

 

Obsah balení:

  • 1x hra
  • příslušenství:
  • 2 herní držadla Ø 5 cm
  • 2 puky Ø 4 cm
  • 2 ruční počítadla branek  (posuvná čísla) 0-9
  • provoz na baterie (8 baterií typ "AA" , baterie nejsou součástí balení)

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Stolní hry, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

26 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: