Kategorie

Prohlédnuté produkty

Spací pytel mumiový, 3 roční období, -13 °C, bavlna / polyester

Thermo spací pytel mumieŠpičkový spací pytel mumie s výplní dutých vláken MHI 350 g / m2. Tento vysoce kvalitní thermo mumie spací pytel je spací pytel 3 roční období ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Spacáky

 

Více informací

Thermo spací pytel mumie
Špičkový spací pytel mumie s výplní dutých vláken MHI 350 g / m2.


Tento vysoce kvalitní thermo mumie spací pytel je spací pytel 3 roční období a právě ten pravý pro jakékoliv táboření nebo výlet na kole nebo jiné výlety od jara do podzimu. Díky vnějšímu plášti high-tech 170T Oxford polyesteru, která je vodotěsný, 3D MHI dutých vláken naplnění 350 g / m a přídavnou vrstvou z mikrovlákna na vnitřní straně jste při jakékoliv teplotě dobře izolováni a chráněni, ale navíc také uschnutí náplně je velmi snadné a rychlé.

Klasická mumie forma s extra teplým límcem pro hlavu. 225 x 80 cm komfortní rozměr.
Samozřejmě, že spací pytel je vždy prodyšný díky multimembráně, takže veškerý pot vyloučený při spánku je odveden. Perfektní společník pro téměř všechny destinace a ideální kombinace pohodlí, tepelné izolace a svobody pohybu. Syntetické spací pytle s výplní MHI dutých vláken neabsorbují téměř žádnou vlhkost a nehrudkují se. Pokud by byl spací pytel přece jenom mokrý, bude vás přesto udržovat v teple a velmi rychle zase uschne.

Důležité informace: Výrobce také vyrábí spící pytle pro velmi seriózní trekkingovou společnost. Zde vám nabízíme možnost „No-Name za zlomek ceny značkového zboží.

Detail výrobku:
rozsah komfortu: + 8 ° C; limitní rozsah: -5 ° C; extrémní rozsah: -13 ° C
náplň: vysoce kvalitní náplň z dutých vláken Thermo 3D s vysokou hustotou 350 g / m2 a dvouvrstvá
vnitřní náplň: optimální směs pro spací pytel 3 roční období z 30% bavlny a 70% polyesteru
vnější materiál: vyrobený z vodoodpudivého high-tech polyesteru 170T
teplá límec: kruhový teplý límec, který nechá pouze obličej vykukovat a teplo znatelně lépe udržuje v spacím pytli a tím udržuje vysokou tělesnou teplotu
3- násobná izolace: kombinace vnitřní vrstvy mikro-vlákna, polyesterového dutého vlákna a vnější, vodoodpudivého 170T Oxford polyesteru pro minimální odvod tepla – vyzařování tělesné teploty se odráží uvnitř spacího pytle pro optimalizovaný výsledek
útulný a pohodlný: díky husté a dobře vyvážené náplni s pohodlným komfortem ležení
2-cestný zip: pro přesné otevírání / zavírání tepelných pásů
úspora místa pro uskladnění: kompresní obal pro další úspory místa
rozměry a hmotnost: pohodlné rozměry 225 x 80 x 55 cm a hmotnost 1,6 kg

Poznámky k termo spacím pytlům:

Podle normy DIN DIN EN 13537 se za normálních podmínek rozlišují tři údaje o teplotě:
Komfort: Osoba zcela zabalená do spacího pytle by neměla v uvolněné pozici cítit zimu. Hodnota se vztahuje na standardní ženu s tělesnou hmotností 60 kg a výškou 1,60 m.

Omezení (tolerance): Osobě zcela zabalené v spacáku ve svinutém stavu by neměla být zima. Toto držení těla se provádí tak, aby se minimalizoval povrch tepla vyzařujícího těla. Hodnota se vztahuje k standardnímu muži s tělesnou hmotností 70 kg a výškou 1,73 m.

Extrémní Při této teplotě stále spací vak chrání proti mrznutí, existuje však riziko hypotermie (hypotermie). Předpokládá se, že standardní žena ve svinuté poloze odolává expozici chladu po dobu šesti hodin. Hodnota se vztahuje na standardní ženu s tělesnou hmotností 60 kg a výškou 1,60 m.

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Spacáky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)