Kategorie

Prohlédnuté produkty

Velká houpací síť textilní, venkovní / vnitřní, 1 až 2 osoby

Plátěná houpací síť pro více osob ve velikosti XXL Obrovská ložná plocha 220 x 150 cm a celková délka 310 cm. Vyrobena z odolného plátna. Ideální pro 2 osoby. Tato ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní houpačky

 

Více informací

Plátěná houpací síť pro více osob ve velikosti XXL


Obrovská ložná plocha 220 x 150 cm a celková délka 310 cm.

Vyrobena z odolného plátna. Ideální pro 2 osoby.

Tato odolná XXL houpací síť je ideální pro jednu nebo dvě osoby. Unese zatížení až 200 kg bez sebemenší námahy, je velmi kvalitní, zhotovena ze speciální směsi bavlny a plátna a zve k příjemným hodinám relaxace jak o samotě nebo ve dvou..

Závěsná vlákna jsou ke konci spletená, takže nejsou švy, které by mohly způsobit jejich oslabení. Houpací síť lze prát v pračce a je dodávána v prostorově úsporné a praktické tašce pro snadnou přepravu a čisté skladování. Díky extrémní šířce si mohou do sítě napříč lehnout dospělí vedle sebe a přitulit se k sobě. Díky velké celkové délce 310 cm je možné zavěsit houpací síť docela snadno všude.

Houpací síť je také stále vhodná pro děti, protože bylo speciálně upuštěno od bočních třásní a dřevěného pažení. Houpací síť by jinak ztratila flexibilitu a stabilitu při sklápění. Velmi odolné zboží z kvalitního plátna! Díky vynikajícím přírodním látkám velmi příjemná na pokožce.

Kvalita 1A za špičkovou cenu. Darujte sobě a Vašim blízkým tuto skvělou a vysoce kvalitní houpací síť pro více osob


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Zahradní houpačky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: