Kategorie

Prohlédnuté produkty

Obleček pro psy / jarní buda s kapucí, černý, vel. S

Obleček pro psa - s kapucí – velikost SModní designové oblečení pro vašeho psa.  Tato prémiová designová bunda je perfektní podzimní / zimní / jarní bunda pro vašeho ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Potřeby pro domácí mazlíčky

 

Více informací

Obleček pro psa - s kapucí – velikost S
Modní designové oblečení pro vašeho psa. 

Tato prémiová designová bunda je perfektní podzimní / zimní / jarní bunda pro vašeho milovaného čtyřnohého přítele. Ať už v dešti, větru nebo sněhu - s tímto podšitým psím oblečkem vždy nabízíte Vašemu psíkovi optimální ochranu proti vlhkosti a nachlazení. Současně bude váš pes vypadat velmi rozkošně. Tak sladkého jste svého psa zaručeně ještě nikdy neviděli.

Projděte se se svým čtyřnohým přítelem pos město nebo přes psí louku, obleček vám poskytne mnoho pozorovatelů a konverzace. Můžeme jen potvrdit z vlastní zkušenosti. Prošívaná psí bunda je v klasické černé barvě. Obleček je možno prát na 30 ° C. Dopřejte sobě a vašemu milovanému čtyřnohému kamarádovi módní obleček pohodlí luxusu!

Rozměry: "S" (31 cm)

pro určení správné velikosti změřte psa od obojku ke kořeni ocasu.

Detail produktu:

  • udržuje vašeho psa v teple při chladných teplotách
  • obleček je prošitý a vypodšívkovaný
  • ulehčí venčení v deštivém počasí
  • s kapucí pro suchou hlavu
  • nikdy nebyl váš pes rozkošnější

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Potřeby pro domácí mazlíčky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: