Kategorie

Prohlédnuté produkty

Přenosný hliníkový stolek v kufříku, skládací, výškově stavitelný, 120x60 cm

Hliníkový kempinkový stůl 120 x 60 cmSkládací hliníkový kempinkový stůl - s děleným povrchem Zahradní stůl musí být jedno: nekomplikovaný. To znamená, že snadno ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní stoly

 

Více informací

Hliníkový kempinkový stůl 120 x 60 cm
Skládací hliníkový kempinkový stůl - s děleným povrchem

Zahradní stůl musí být jedno: nekomplikovaný. To znamená, že snadno splňuje všechny funkce. Skládací hliníkový stůl je hybrid mezi stoly, protože je lehký, je postaven v několika jednoduchých krocích, hodí se pro přepravu, dá se snadno setřít a s délkou 1,20 m a šířkou 60 cm se pohybuje velikostně ve střední třídě. K postavení se nejdříve roztáhne složená deska stolu a pak se postaví nohy stolu otevřením. Pomocí otočného knoflíku lze výškově nastavit kempový stůl a uzamknout v požadované výšce.

Univerzální, stabilní a extrémně flexibilní
Pracovní stůl o hmotnosti 4,7 kg je vděčným společníkem. Díky robustní MDF desce a dvojímu nastavení výšky se rychle vyčistí a přizpůsobí se svým "majitelům" z hlediska velikosti. Jako opravdový multifunkční stůl nesmí zabírat mnoho prostoru při skladování, protože stůl, který je potřebný okamžitě, byste měli mít vždy v blízkosti a ne jej nejdříve hledat ve sklepě. Dvojitý skládací stolek se vejde do každé komory nebo do skříně v hale - a čeká na další použití.

Detail produktu:

  • multifunkční stůl pro bleší trh, party, kempování 
  • hliníkový stůl je stabilní, lehký a výškově nastavitelný
  • lehký a odolný hliník s praktickou rukojetí
  • stůl je skládací a sklopný a ušetří tak velký prostor
  • rozměry 120 x 60 x 3 cm
  • hmotnost 4,7 kg

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Zahradní stoly, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: