Kategorie

Prohlédnuté produkty

Přenosný gril na dřevěné uhlí, skládací, notebookové provedení

Skládací BBQ notebookový gril Složený plochý jako notebook, rozložený skvělý! Ideální konec (pracovního) dne: zavřít notebook, dát dolů, otevřít si notebookový gril a ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Mini grily

 

Více informací

Skládací BBQ notebookový gril

Složený plochý jako notebook, rozložený skvělý!

Ideální konec (pracovního) dne: zavřít notebook, dát dolů, otevřít si notebookový gril a hodit chutný steak na něm. To je všechno, co má skládací BBQ Gril společného s prací, zbytek je legenda a báječně chutné. Navzdory své kompaktní formě balení a nízké hmotnosti je postavený gril úžasná věc. Jednoduše otevřete, vložte boční panely a vložte rošť a zábava začíná. Vzhledem k tomu, gril tak má plochý velikost balení, můžete si ho vzít na štěstí do batohu a pak spontánně postavit, když máte dřív po práci, vběhne vám do cesty pohledný muž nebo čerstvé kuřátko. Na grilovací plochu se vejde najednou více klobásek a zároveň i lahodný kousek masa.

To je důležité proto, že nezůstanete dlouho sami, jakmile spontánně v parku nebo na oblíbeném místě u rybníka vybalíte vaši piknikovou deku, studené pivo a skládací notebookový gril. Obecně: Sociální složka grilu by neměla být podceňována. Zatímco si osaměle brouzdáte internetem na notebooku (v ideálním případě si objednáte přenosný gril), s přenosným notebookovým grilem vyhrajete velké množství přáteli. Už se dokonce uskutečnilo několik táboráků s přenosným notebookovým grilem. Ale i bez táboráku se shromáždí sousedé, přátelé, kolegové nebo spontánní známí kolem tohoto technicky lehkého a kulinářsky vydařeného zázraku.

  • detail produktu:
  • rozložený s velkou grilovací plochou, složený úsporný a plochý
  • díky úchytům velmi dobře přenosný ve složeném stavu
  • kované z vysoce kvalitní černé oceli
  • vysoce kvalitní zpracování a přísná kontrola kvality
  • grilovací mřížka je již nainstalována přímo (odnímatelná pro čištění).
  • velmi lehký s přibližně 2,4 kg a velkou grilovací plochou asi 45 x 33 cm


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Mini grily, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

9 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: