Kategorie

Prohlédnuté produkty

Závěsný rám na fotografie na stěnu, 40 fotografií, 55x140 cm

Foto závěs XXLModerní obrazový závěs se 40 kapsami na fotografie. Stěny, na kterých visí obrázky, mají velmi zvláštní kouzlo a vytvářejí individuální atmosféru ve ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Dekorace do bytu

 

Více informací

Foto závěs XXL
Moderní obrazový závěs se 40 kapsami na fotografie.

Stěny, na kterých visí obrázky, mají velmi zvláštní kouzlo a vytvářejí individuální atmosféru ve vašem domě. Ať už se jedná o fotky vašeho partnera, rodiny, dětí, přátel nebo příbuzných, ať už se jedná o svatební fotografie nebo o nejkrásnější fotky z dovolené. S pravým rámečkem podtrhnete atmosféru fotografie.

Určitě máte doma také oblíbené obrázky, které si zaslouží krásný vlastní prostor. Zatím jste právě nenašli ten správný rámeček, který by fotografii orámoval. S tímto hledáním je konec. S rámečkem pro rodinné snímky máte dokonalý rám, který vám připomene vaše nejkrásnější okamžiky nebo vaše blízké.

I když věk digitalizace mezitím dobyl všechny oblasti života, stále neexistuje žádná skutečná alternativa k dobrému starému obrazovému rámu, ve kterém mohou být vzpomínky láskyplně a viditelně uloženy. Některé věci by neměly být digitalizovány, ale dokonale představeny s výjimečným rámem, který vyhovuje vašim potřebám.

Umístěte svůj individuální rám na zeď a vizuálně si každý den vychutnejte své vzpomínky, které nyní můžete nejen přenášet ve svém srdci, ale i ukázat svým hostům a přátelům. Volitelně můžete také použít závěs pro vytváření legračních pohlednic a motivových karet. 

  • detail produktu:
  • moderní obrazový rám z plastu pro dlouhou životnost
  • fotografický závěs chrání vaše fotografie před prachem pod průhledným plastem
  • umístěte fotky, pohlednice a motivační karty libovolně dle chuti a obměňujte
  • díky přednímu a zadnímu prostoru místo pro 80 fotografií s rozlišením 10 x 15 cm
  • silná dynamika díky možnosti zavěšení fotografií ve formátu jak na výšku, tak i šířku
  • obrazová závěsová stěna má integrované zavěšení na zeď
  • s velmi dekorativní velikostí cca 55 x 140 cm

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Dekorace do bytu, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: