Kategorie

Prohlédnuté produkty

Elektrická míchačka karet - až 4 balíčky karet

Elektrická míchačka karet - až 4 balíčky karet Zobrazit větší
Automatická míchačka karet XXL až pro čtyři balíčky karet Je to nutností pro vášnivé hráče. Skat, poker, rummy a blackjack jsou ještě zábavnější. Důležité: obvyklá ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Míchačky karet

 

Více informací

Automatická míchačka karet XXL až pro čtyři balíčky karet

Je to nutností pro vášnivé hráče.

Skat, poker, rummy a blackjack jsou ještě zábavnější. Důležité: obvyklá velikost zvládne pouze 2 balíčky!

Tato vysoce kvalitní kartová míchačka je součástí každé profesionální karetní hry. Od nynějška už neexistuje žádný spor, kdo kdy bude míchat nebo kdo podvádí při míchání. Přenechte míchání karet tomuto profesionálovi a zaměřte se na karetní hry.

Trik: Elektrická míchačka karet zvládne míchat čtyři balíčky najednou - a to za méně než tři sekundy. Ať už poker, blackjack nebo skate - ušetříte spoustu času a úsilí! Porovnejte to s konkurenčními produkty, které často míchají jen jeden nebo dva balíčky najednou.


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Míchačky karet, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)