Kategorie

Prohlédnuté produkty

Velká nafukovací postel pro hosty, tmavě modrá, 203x183x22 cm

Nafukovací campingová matrace (postel) INTEX vhodná pro 2 osoby . Pevný materiál, zvrchu na dotyk velmi příjemný - materiál semiš, zespodu voděodolná úprava. Vysoká ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Karimatky a matrace

 

Více informací

Nafukovací campingová matrace (postel) INTEX vhodná pro 2 osoby . Pevný materiál, zvrchu na dotyk velmi příjemný - materiál semiš, zespodu voděodolná úprava. Vysoká trvanlivost materiálu, vhodná jak do bytu, tak na turistiku. Matrace je vyrobena z kvalitní vinylové folie s jednoduchou údržbou. Ventil 2v1 zaručuje jednoduché použití ručních, nožních nebo elektrických pump pro nafukování a vyfukování. Bez obsahu ftalátů.

Speciální PVC s vnějším semišovým potahem zaručuje větší odolnost proti propíchnutí matrace. Podélné výztuhy zaručují vyšší pevnost, tuhost a pohodlí při ležení. Technologie vnitřních výstuh I-Beam.

Informace k rozměrům postelí/lehátek
Rozměry postelí INTEX uvedené na obalu udávají přibližné rozměry postele v nafouknutém stavu. Před měřením postele se ujistěte, že je postel správně nafouknutá. Ujistěte se rovněž, že do celkových rozměrů započítáváte veškeré výstupky z povrchu (podhlavník atp.).

Všechny udané rozměry jsou přibližné (+/-) a jsou ovlivněné fyzikálními jevy - tlakem, teplotou okolního prostředí atp. Z výše uvedených důvodů můžete naměřit odlišné hodnoty než ty, které jsou uvedené na obalu.

 

Technické údaje:

  • Materiál: PVC + Semiš, technologie I-Beam
  • Barva: Modrá
  • Max. počet osob: 2
  • Délka: 203 cm
  • Šířka: 183 cm
  • Výška: 22 cm
  • Nosnost: 273 kg

Rozměry balení:

  • 1 ks zabaleného zboží: 37x33x12 cm, 5,5 kg

Obsah balení:

  • 1x nafukovací postel


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Karimatky a matrace, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

12 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: