Kategorie

Prohlédnuté produkty

Designové koupelnové umyvadlo na desku- říční kámen, průměr 43-60 cm

Natural River Stone jsou luxusní a unikátní umyvadla nepravidelného tvaru. Navrhla je Matka příroda, ale zvláštní péčí a pečlivostí jsou dotaženy do dokonalosti. ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Kamenná umyvadla

 

Více informací

Natural River Stone jsou luxusní a unikátní umyvadla nepravidelného tvaru. Navrhla je Matka příroda, ale zvláštní péčí a pečlivostí jsou dotaženy do dokonalosti. Každý má jiný tvar, velikost a odstín.

Jsou vyrobeny vždy jen z jednoho kusu přírodního říčního kamene, vnější strana zůstává nezměněna, uvnitř je ručně leštěné.  Při zpracování se nepoužívá žádné lepidlo ani tmel. Průměr umyvadla se pohybuje mezi 43 až 60 cm a výška je 15-20 cm. Tloušťka boční stěny nikdy není menší než 3 cm, díky tomu je umyvadlo pevné a téměř nerozbitné.

Každý kus je originál, proto se každý kus může lišit rozměry, odstínem barvy, rýhováním a strukturou kamene, ale také díky fosilním výtiskům rostlin a živočichů, které se na něm mohou objevit. Toto berte jako výhodu - nikdo další již nebude mít stejné umyvadlo jako máte Vy!

Upozornění! Umyvadlo nelze vybrat z fotografie u produktu. Jedná se o ilustrativní fotografie,  nemůžeme zaručit, jaké zrovna Vy dostanete. Vzhledem k uskladnění a balení není možné všechny krabice otevírat a vybírat konkrétní umyvadlo. Děkujeme za pochopení. 

Technické údaje:

  • průměr: 43-60 cm
  • výška: 15-20 cm
  • materiál: ručně leštěný říční kámen
  • váha: 27- 35 kg
  • tloušťka stěny cca 3 cm
  • dodává se bez integrovaného odpadu
  • umyvadlo na desku
  • kamenná umyvadla nejsou mrazuvzdorné, proto je nedoporučujeme mít přes zimní měsíce ve venkovních prostorách

Obsah balení:

  • 1x umyvadlo z přírodního kamene bez dekorace, odpadu a baterie

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Kamenná umyvadla, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

21 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: