Kategorie

Prohlédnuté produkty

Vtipné hodiny pro maminky- čas dítěte, průměr 30 cm

Vtipné hodiny pro maminky- čas dítěte, průměr 30 cm Zobrazit větší
Pokud máte ve svém okolí čerstvé nebo nastávající rodiče a hledáte pro ně nějaký originální dárek, právě jste ho našli. Tam, kde byste na obyčejných nástěnných ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Nástěnné hodiny

 

Více informací

Pokud máte ve svém okolí čerstvé nebo nastávající rodiče a hledáte pro ně nějaký originální dárek, právě jste ho našli. Tam, kde byste na obyčejných nástěnných hodinách čekali čísla, najdete na těchto hodinách místo nich piktogramy, které budou rodičům připomínat, kdy děťátko nakrmit, kdy přebalit a kdy se psychicky připravit na možný křik. Den čerstvých rodičů se totiž řídí spíše denním režimem děťátka než tím, kolik je ve skutečnosti hodin.

Originální a legrační dárek pro čerstvé rodiče.

Průměr: 30 cm Ciferník je chráněn sklem Pogumovaný rám Napájení: 1 x AA baterie (není součástí balení)

1 x Hodiny Baby Timer
Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Nástěnné hodiny, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

8 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: