Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dárek pro cyklisty- hodiny "čas na kolo", průměr 25,4 cm

Dárek pro cyklisty- hodiny "čas na kolo", průměr 25,4 cm Zobrazit větší
Pokud jste vášnivým cyklistou a nejenže na kole trávíte volný čas, ale jezdíte na něm i do práce, ale i pokud jen máte rádi stylové doplňky do bytu či kanceláře, pak ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Nástěnné hodiny

 

Více informací

Pokud jste vášnivým cyklistou a nejenže na kole trávíte volný čas, ale jezdíte na něm i do práce, ale i pokud jen máte rádi stylové doplňky do bytu či kanceláře, pak tyto nástěnné hodiny jsou přesně pro Vás. Najdete na nich anglický nápis „Time to ride“ a obrázek jízdního kola, jehož kola se každou vteřinu opravdu zatočí, a to vše na pozadí s motivem dřeva. Pověste si je do kanceláře a čas v práci Vám bude utíkat jako o závod!

Perfektní dárek pro každého vášnivého cyklistu nebo hipstra.

Ciferník je chráněn sklem Přední i zadní kolo se opravdu točí Napájení: 1 x AA baterie (není součástí balení) Rozměry: 25,4 cm (průměr) x 3,8 cm

1 x Hodiny – Čas se projet na kole


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Nástěnné hodiny, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

8 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: