Kategorie

Prohlédnuté produkty

Neklouzavá nanopodložka do auta, růžová

Nanopodložka je vyrobena ze speciálního syntetického materiálu a dokáže nevídané věci. Pokud na ní například na palubní desce položíte mobil, nepohne se na ní ani o ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Nanopodložka je vyrobena ze speciálního syntetického materiálu a dokáže nevídané věci. Pokud na ní například na palubní desce položíte mobil, nepohne se na ní ani o milimetr, i kdybyste se otočili na střechu. Po nanopodložce nezůstávají žádné stopy, není založená na bázi lepidla. Díky speciálnímu materiálu udrží věci i v kolmé poloze.

Nanopodložka je vyrobena ze speciálního syntetického materiálu a dokáže nevídané věci. Pokud na ni například na palubní desce položíte mobil, nepohne se na ní ani o milimetr, i kdybyste se otočili na střechu. Po nanopodložce nezůstávají žádné stopy, není

Podložka je vyrobená ze speciálního super neklouzavého materiálu Vhodná na palubní desku auta pro držení mobilu nebo navigace

1x Nanopodložka


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)