Kategorie

Prohlédnuté produkty

Ochranný kryt na zadní stranu sedače, průhledný

Potah slouží jako ochrana proti zašpinění sedadel v zadní části, potah se používá především při převozu malých dětí. Perfektně chrání auto před špínou a krásně se ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Potah slouží jako ochrana proti zašpinění sedadel v zadní části, potah se používá především při převozu malých dětí. Perfektně chrání auto před špínou a krásně se poté omývá.

Udržujte svou autosedačku stále čistou. S naším univerzálním chráničem předních sedadel, nemusíte mít obavy ze špinavých bot vzadu sedících pasažérů. Sedačka je dokonale chráněna vůči znečištění a poškrábání.

Ochrana sedadla proti znečištění. Vhodné do každého auta. Snadné čištění. Materiál: čirý plast Barva lemu: černá Rozměry: 57cm x 42cm Suchý zip a dva pásy v dolní části Stačí pouze otřít vlhkým hadříkem Voděodolný

1x Chránič sedadel


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)