Kategorie

Prohlédnuté produkty

Pomůcka pro házení míčků pro psy - aportovač + míček

Pomůcka pro házení míčků pro psy - aportovač + míček Zobrazit větší
Naši psí mazlíčci nám dělají radost tolika věcmi, že velmi rádi uděláme pro změnu zase radost my jim a vezmeme je do parku, kde jim házíme míček, aby se pořádně ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Potřeby pro domácí mazlíčky

 

Více informací

Naši psí mazlíčci nám dělají radost tolika věcmi, že velmi rádi uděláme pro změnu zase radost my jim a vezmeme je do parku, kde jim házíme míček, aby se pořádně proběhli. Pokud nejste zrovna šampion v hodu, s tímto aportovačem se jím stanete! Stačí míček upevnit a švihnout, a poletí desítky metrů! Ideální pro starší lidi, děti a vlastně pro všechny, kteří mají tak neúnavného pejska, že je z neustálého házení bolí rameno. Usnadní život i lidem s bolavými zády, kteří se tak nebudou muset pro míčky neustále ohýbat a jednoduše ho zvednou ze země.

S tímto aportovačem dohodíte dále než olympionici!

Vrhač míčků Materiál: plast

1x Aportovač 1x Míček
Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Potřeby pro domácí mazlíčky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: