Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dekorativní hodiny na stěnu s rámečky na fotky, 45 cm

Nástěnné hodiny Fotorámečky Jednou kolem ciferníku s nejkrásnějšími obrázky a vzpomínkami!Tak rychle se změní nudný každodenní pohled na hodiny v náhlé pochopení ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Nástěnné hodiny

 

Více informací

Nástěnné hodiny Fotorámečky


Jednou kolem ciferníku s nejkrásnějšími obrázky a vzpomínkami!
Tak rychle se změní nudný každodenní pohled na hodiny v náhlé pochopení situace: stříbrně matné XXL nástěnné hodiny s fotorámečky o rozměru 45 cm pojmou dvanáct oblíbených obrázků pro každou denní a noční dobu. V 12 malých rámečcích prezentujete ve své osobní galerii co a koho chcete - přesně načasované a zároveň nadčasové krásné. Nástěnné hodiny s fotorámečky jsou také skvělý dárek. Koneckonců bude mít o vánocích celé příbuzenstvo největší radost z obrázků dětí, vnoučat, bratranců a sestřenic. Předtím, než znovu začnete připravovat zase další fotoalbum nebo po sté nástěnný kalendář, nechte vyvolat fotky v malém formátu a ukažte, kam udeřila celá hodinka. Fotografie se vsazují na zadní stranu hodin.

Samozřejmě neumisťujete jednoduše jednu fotku za druhou. Ne, potřebujete koncept pro vaše hodiny, koneckonců je to měřidlo času, umělecké dílo a galerie v jednom! Protože se jedná o krásné staromódní analogové hodiny (v moderním vzhledu), pohybují se ručičky postupně od jedné události dne k druhé. 7 hodin ráno: vložit fotku müsli. 10 hodin dopoledne: Obraz pěkné kolegyně z vedlejší kanceláře? 12 poledne: Hostinský vaší důvěry zdvihne sklenku, aby vám připil. 3. hodinka odpoledne: roztomilá mrňata na fotce ve školce. 6 hodin večer: snímek oblíbené pizerie. 10 hodin večer: obrázek fotbalového hřiště připomíná sportovní utkání. Půlnoc: Snímek poslední dovolené na pláži, o které můžete snít. To, co předvedete na snímku ve 3 hodiny v noci je zcela na vás.....

  • detail produktu:
  • nástěnné hodiny s 12 fotorámečky uspořádanými dokola
  • obrázky (rámečky) jsou uspořádány ve třech úrovních
  • částečně překrývající se k vytvoření plastického vzhledu
  • prezentujte čtyři obrázky o rozměrech 10 x 6 cm a osm obrázků o rozměrech 6 x 6 cm.
  • Jednoduše a rychle nahraďte snímky na zadní straně fotorámečku.
  • vyžaduje pouze jednu baterii AA Mignon (není součástí dodávky) k provozu
  • rozměry hodin jsou přibližně 45 cm (výška) x 45 cm (šířka) x 4,5 cm (hloubka)

Mějte své milované vždy na očích - skvělá výzdoba a opravdu nádherný dárek!


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Nástěnné hodiny, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

8 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: