Kategorie

Prohlédnuté produkty

Mini skládací přenosný gril do kapsy, nerez, 25,5 x 23,2 cm

Mini BBQ - kapesní gril Váš nejlepší přítel při vandrování, kempování a outdoorových aktivitách! Možná budete brzy zaměněni s pastýřem nebo Petrem Panem, když jste ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Mini grily

 

Více informací

Mini BBQ - kapesní gril

Váš nejlepší přítel při vandrování, kempování a outdoorových aktivitách!

Možná budete brzy zaměněni s pastýřem nebo Petrem Panem, když jste venku v lese, na chodbě nebo v horách, protože složený Mini BBQ kapesní gril vypadá jako úzká ušlechtilá flétna. Geniální vesmírný zázrak má své místo v nejmenším turistickém batohu, je lehký a rychle se sestaví, když je to potřeba. Stále je prostor pro další věci, které jsou potřebné k přežití ve volné přírodě (a na přípravu hostiny): například rybářský prut, nůž, sůl, kousek chléba, kempinkové příboty a talíře. Tento malý, perfektní mini gril ví, o co se jedná při kempování a vandrování: lehká úsporná a vysoce účinná zavazadla, přinášející luxus do divokých končin.

Uvnitř trubky s úžasným průměrem 2,3 cm najdete všechny další součásti zásuvného mikro-táborového grilu. Jednoduše vkládejte tyče do otvorů vnější trubky, upevněte, připevněte nohy, hotovo! Pod roštem je ještě dostatek prostoru pro malý jemný oheň, samozřejmě orámovaný kameny, koneckonců nechceme ohořelý a očouzený kousek čehosi, ale jen lahodný divoký lososový steak. Grilovací plocha 25,5 x 23,2 cm mini grilu nabízí dostatek prostoru pro čerstvě ulovené ryby, ale také pro pár párků nebo chutné brambory. Pravděpodobně ty nebudete mít z divočiny. Nezáleží na tom, že koneckonců, když si užíváme geniální trekkingové gadgety, je to nejen dovoleno, ale i žádoucí. Díky mini grilu!

Detail výrobku:

  • legendární malý a lehký kapesní mikro gril z nerezové oceli
  • vysoce kvalitní zpracování a pro úsporné uložení
  • pro všechny výlety, vandrování nebo pro snadný rybolov a táboření
  • grilovaný prostor po sestavení asi 25,5 x 23,2 cm a výška 14 cm od země
  • vejde se do jakékoliv příručního zavazadla, batohu nebo do schránky v autě
  • rozměry ve složeném stavu 29 x 2,3 cm (trubky), hmotnost pouhých 550 g


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Mini grily, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

9 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: