Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dárkové nafukovací křeslo ve tvaru medvěda, PVC, 110x99x82 cm

Představte si, jaké by to bylo, kdybyste se mohli během pojídání Vašich oblíbených gumových medvídků zabořit do náruče jednoho z nich… Díky tomuto stylovému ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Lehátka a matrace

 

Více informací

Představte si, jaké by to bylo, kdybyste se mohli během pojídání Vašich oblíbených gumových medvídků zabořit do náruče jednoho z nich… Díky tomuto stylovému nafukovacímu křeslu to budete moct zažít na vlastní kůži, a buďte si jisti, že to stojí za to! Večerní sledování televize z křesla dostane úplně jiný rozměr. A až budete potřebovat uvolnit v pokoji nějaké místo nebo křeslo někam převézt, není žádný problém - stačí ho jen jednoduše vyfouknout.

Oslaďte si večer u televize posezením v gumovém medvídkovi!

Součástí balení je šlapací pumpa Materiál: PVC Rozměry: 110 x 99 x 82 cm

1x Stylové nafukovací křeslo - gumový medvídek!


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Lehátka a matrace, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)