Kategorie

Prohlédnuté produkty

Gril na jedno použití

Hledáte řešení, jak si užít grilovací sezónu naplno, ale nechcete kupovat velký zahradní gril? Vyzkoušejte Gril na jedno použití. Díky snadnému zapálení a následnému ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Mini grily

 

Více informací

Hledáte řešení, jak si užít grilovací sezónu naplno, ale nechcete kupovat velký zahradní gril? Vyzkoušejte Gril na jedno použití. Díky snadnému zapálení a následnému přibližně 20 minutovému nahřátí, je gril rychle připraven k použití. Ideální pomůcka pro rybaření, kempování a festivaly. V grilu jsou zahrnuty dřevěné brikety, které dodávají grilovanému jídlu lehkou vůni dřeva. Gril nevyžaduje zapalovač a průměrná doba hoření se pohybuje kolem 1,5 hodiny. Mřížka na grilování chrání proti propadnutí jídla mezi brikety a ve spodní části grilu se nachází podnos s fólií. Drátěný stojan zajišťuje umístění grilu ve výšce, aby nedocházelo ke spálení stolu a věcí pod ním.

Hledáte řešení, jak si užít grilovací sezónu naplno, ale nechcete kupovat velký zahradní gril? Vyzkoušejte Gril na jedno použití. Díky snadnému zapálení a následnému přibližně 20 minutovému nahřátí, je gril rychle připraven k použití.

Hmotnost: 600g Materiál: hliník

1x Gril na jedno použití

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Mini grily, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

9 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: