Kategorie

Prohlédnuté produkty

Příadavné topení / klimatizace do auta, na palubní desku

Příadavné topení / klimatizace do auta, na palubní desku Zobrazit větší
Klepete se v zimním období každé ráno chladem poté, co jste museli škrábat namrzlé okénko a topení ve Vašem autě ne a ne začít hřát dostatečně rychle? Nebo v letních ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Klepete se v zimním období každé ráno chladem poté, co jste museli škrábat namrzlé okénko a topení ve Vašem autě ne a ne začít hřát dostatečně rychle? Nebo v letních vedrech naopak Vaše klimatizace nezvládá ochlazovat Vaše zpocené čelo? Tak všem těmto potížím je od nynějška konec. Stačí totiž zapojit toto přídatné topení/klimatizaci, připevnit ho třeba na palubní desku nebo do zadní části automobilu a zapojit do automobilového zapalovače. V zimě Vám pomůže k rychlému rozmrazení čelního skla a v létě si zase budete moct zapnout ventilátor, který do Vašeho auta dodá příjemný, chladný vzduch.

Až ráno rozmrazíte namrzlé čelní sklo, otočte si topení na Vás a ihned se ohřejete!

Rozměry: 13 x 11 x 7,5 cm Délka kabelu: 150 cm Zástrčka pro připojení do standardní zásuvky zapalovače v automobilu Možnost otáčení o 180° Připevnění pomocí přiloženého pěnového lepidla nebo šroubků Výkon: 200 W Napájecí zdroj: 24 V

1 x Přídavné topení a klimatizace do auta


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)