Kategorie

Nadzemní nafukovací bazény, větší samostavěcí bazény Počet produktů: 92

Podkategorie

  • Velké nafukovací bazény

    Velké zahradní bazény s nafukovacím okrajem

    V této kategorii najdete velké zahradní nafukovací bazény složené z několika komor vhodné pro maminky s dětmi, ale i celé rodiny. Bazény mohou mít kruhový, obdélníkový nebo oválný tvar – závisí na aktuální sezónní nabídce. Tento bazén stačí jednoduše nafouknout, napustit vodou a během pár minut se můžete koupat. Všechny modely máme skladem – odesíláme následující pracovní den. Pokud by se Vám zdál tento typ malý, pak můžete místo něj zvolit například samostavěcí bazén s nafukovacím kruhem, které dodáváme i v průměru 457 cm- takový bazén pak pojme přes 12 000 litrů vody a je vhodný pro celou rodinu.

  • Bazény s konstrukcí

    Bazény s konstrukcí

  • Samostavěcí bazény

    Zahradní bazény s nafukovacím kruhem i s pevnou stěnou – samostavěcí konstrukce

    Nabízíme varianty s pevnou stěnou pro menší děti, tak i větší somostavěcí bazény s horním nafukovacím kruhem vhodné pro celou rodinu. Samostavěcí bazén s pevnou stěnou stačí jen roztáhnout a naplnit vodou- díky pevném materiálu stěn se sám postaví do konečné polohy.  Nadzemní bazény s nafukovacím kruhem jsou velmi oblíbené díky své ceně, jednoduchosti a poměrně velké kapacitě vody, kterou dokážou pojmout. V jejich případě stačí bazén uložit na rovnou podložku (doporučujeme pískové lože, ale dostačuje naříklad i starý koberec), srovnat dno, nafouknout horní kruh a bazén naplnit vodou. K bazénu je možno připojit též pískovou nebo kartušovou filtraci, která v kombinaci s chemickými prostředky udrží vodu ve Vašem samostavěcím bazénu čistou po celou sezónu.

  • Dětské nafukovací bazény

    Menší děstké bazény s nafukovacími komorami po obvodu

  • Příslušenství k bazénům

    Schůdky, filtrace, plachty a další příslušenství k zahradním bazénům

  • Vířivky

    Výřivky

  • Zahradní sprchy

    Zahradní sprchy

  • Vodní hrátky

    Vodní hrátky

na stránku
Zobrazují se 49 – 72 z 92 položek
Zobrazují se 49 – 72 z 92 položek

Dětské i rodinné nafukovací a samostavěcí bazény

V této kategorii nejdete dětské nafukovací bazény pro nejmenší děti včetně batolat i velké rodinné samostavěcí bazény s nafukovacím kruhem. Nabízíme kruhové bazény, oválné bazény i obdélníkové nadzemní bazény a příslušenství jako jsou schůdky nebo filtrace. 

Nadzemní bazén jako zajímavá alternativa k zapuštěnýmu bazénu

Nadzemní bazén sice nikdy nedosáhne elegance zapuštěného bazénu, ale i přesto mu může velmi dobře konkurovat. A to především jeho cenou a vysokou užitnou hodnotou. Není problém pořídit nafukovací bazén, do kterého se vejde i přes 10 000 litrů vody, což bezproblémově dostačuje nejen ke hraní dětí, ale i ke koupání celé rodiny. Nadzemní nafukovací bazén po sezóně jednoduše schováte a tudíž nemusíte podstupovat náročné čištění před napuštěním vody.


Radíme s výběrem, nákupem a provozováním bazénů:

Jak vybrat bazén dle rozměrů a materiálu?

Jak vybrat a umístit bazén na zahradu?


Nejpopulárnější podkategorie:

Když se chce rychle koupat celá rodina: Velké rodinné nafukovací bazény

Letní čvachtání pro nejmenší děti: Dětské nafukovací bazény

V mžiku postavené a nachystané ke koupání: Samostavěcí bazény