Kategorie

Prohlédnuté produkty

Luxusní kamenné umyvadlo z mramoru, čtverec, provedení na desku, šedivé, 43x43 cm

Umyvadlo z přírodního kamene Asper je jako všechny ostatní umyvadla značky Indera ručně vyráběné v Indonésii. Umyvadlo Asper má čtvercový tvar 43 cm x 43 cm a vysoký ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Kamenná umyvadla

 

Více informací

Umyvadlo z přírodního kamene Asper je jako všechny ostatní umyvadla značky Indera ručně vyráběné v Indonésii. Umyvadlo Asper má čtvercový tvar 43 cm x 43 cm a vysoký 10 cm. Vnitřek umyvadla je však kulatý. Boční stěny a horní povrch jsou zcela ploché a lesklé.

Kamenné umyvadlo Asper je velmi populární, především díky unikátnímu a modernímu vzhledu. Tato umyvadla na desku, jsou vždy vyrobena z jednoho kusu kamene bez použití tmelu či lepidla.

Díky svému neobvyklému vzhledu často zkrášlují luxusní hotely, restaurece nebo lázně. Jsou vhodné do moderních, ale i přírodně laděných koupelen. Odtokové otvory jsou ve standardní evropské velikosti.

Upozornění! Každý kus je originál, proto se každý kus může lišit rozměry, odstínem barvy i rýhováním kamene. Toto berte jako výhodu - nikdo další již nebude mít stejné umyvadlo jako máte Vy! Umyvadlo nelze vybrat z fotografie u produktu. Jedná se o ilustrativní fotografie, nemůžeme zaručit, jaké zrovna Vy dostanete. Vzhledem k uskladnění a balení není možné všechny krabice otevírat a vybírat konkrétní umyvadlo. Děkujeme za pochopení.

Technické údaje:

  • rozměr: 43 x 43 cm
  • výška: 10 cm
  • materiál: ručně leštěný mramor Marble Black
  • váha: 21 kg +/- 1 kg
  • dodává se bez integrovaného odpadu
  • umyvadlo na desku

Obsah balení:

  • 1x umyvadlo z přírodního kamene bez dekorace, odpadu a baterie

Návod k obsluze ke stažení ­ zde


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Kamenná umyvadla, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

21 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: