Kategorie

Prohlédnuté produkty

Adaptér do autorádia - jack 3,5 / kazeta

Klasické kazety už pomalu vyklidily místo menším a výkonnějším Mp3 přehrávačům, do kterých se vejde oproti kazetám až stokrát více hudby. Mnoho lidí je však stále ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Klasické kazety už pomalu vyklidily místo menším a výkonnějším Mp3 přehrávačům, do kterých se vejde oproti kazetám až stokrát více hudby. Mnoho lidí je však stále používá doma nebo v autě. Proč měnit drahé hudební systémy, když vám stačí koupit tento praktický adaptér a jednoduše ho použít k propojení vašeho MP3 přehrávače s autorádiem, nebo výkonnou hifi sestavou. Jednoduše stačí vložit kabel do zdířky pro sluchátka a spustit hudbu. Kazeta slouží jako adaptér a hudba je přenášena bez ztráty. Sláva technice! Tento adaptér převede hudbu z MP3 přehrávačů do všech kazetových přehrávačů. Vhodné do auta.

Klasické kazety už vyklidily místo výkonnějším Mp3 přehrávačům. Mnoho lidí je však stále používá doma nebo v autě. Stačí koupit tento praktický adaptér a skvěle propojíte MP3 přehrávače s autorádiem.

Kazeta převádí zvuk z jakéhokoliv přehrávače se sluchátkovou zdířkou Poslouchejte v autě své oblíbené MP3 skladby Umožňuje přehrávat MP3 skladby v jakémkoliv kazetovém přehrávači Z kazetového adaptéru vede kabel s Jackem 3,5 (koncovka klasických sluchátek) Vhodné hlavně do autorádií a velkých hifi věží Jednoduché a rychlé použití

1x Kazetový adaptér


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)