Kategorie

Hebké mikroplyšové povlečení (polštář + přikrývka), Preciso - bordó / bílá, 70x90+140x200 cm

Hebké mikroplyšové povlečení (polštář + přikrývka), Preciso - bordó / bílá, 70x90+140x200 cm Zobrazit větší
Heboučké mikroplyšové  ložní povlečení  vyrobené  z jemného mikrovlákna ( 100% pes)  je ideální do chladnějšího období. Je to především díky jeho  výborným ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Povlečení

 

Více informací

Heboučké mikroplyšové  ložní povlečení  vyrobené  z jemného mikrovlákna ( 100% pes)  je ideální do chladnějšího období. Je to především díky jeho  výborným termoregulačním vlastnostem. Ložní povlečení  je neuvěřitelně hebké, hřejivé, měkké, příjemné na dotek a díky materiálu z umělého vlákna  velmi vhodné  pro alergiky. Nedrží se v něm roztoči ani bakterie. Určitě oceníte i jeho snadnou údržbu. Rychle schne, nevytváří žmolky, lze ho prát v automatické pračce a nemusí se vůbec žehlit. Po vyprání povlečení pečlivě vyvěste a po usušení jen složit. 

Technické údaje:

  • materiál:100%polyester
  • povlak na polštář o rozměru:70 x 90 cm
  • povlak na přikrývku o rozměru:140 x 200 cm
  • zapínání: zip
  • doporučené praní: 30 stupňů
  • ložní povlečení je zabalené v praktické tašce

 

Obsah balení:

  • 1x souprava na jednolůžko

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Povlečení , ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

1 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: