Kategorie

Prohlédnuté produkty

Světelný kabel na baterie venkovní / vnitřní, bílý, dálkové ovládání, 5 m

Světelný kabel na baterie venkovní / vnitřní, bílý, dálkové ovládání, 5 m Zobrazit větší
Netradiční vánoční osvětlení- mini světelný kabel na baterie délky 5 m s teple bílými LED diodami, který je voděodolný, takže jej můžete umístit do vnitřních i ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Řetězy- teple bílé

 

Více informací

Netradiční vánoční osvětlení- mini světelný kabel na baterie délky 5 m s teple bílými LED diodami, který je voděodolný, takže jej můžete umístit do vnitřních i venkovních prostor. Celkem 8 světelných funkcí včetně blikání, postupného stmívání atd. Integrovaný časovač může kabel v pravidelných intervalech zapínat a vypínat. Ovládání dálkovým ovladačem.

Teple bílé světlo je mírně nažloutlé (podobné světlu klasických žárovek). Vnáší tak do interiéru příjemnou a hřejivou atmosféru.

Řetez je tvořen 50 LED diodami, které jsou umístěné v kabelu z ohebného plastu (plastová hadice je poloprůhledná a rozvádí světlo po celém svém obvodu).

Kabel je možno ovládat dálkovým ovladačem, který je součástí balení. Můžete nastavit svícení, blikání, nebo další z celkem 8 světelných funkcí (rovněž je možno regulovat intenzitu světla).

Napájení bateriemi- kabel je vhodný především v místech, kde nemáte přístup ke zdroji el. energie, nebo nechcete hyzdit okolí přívodními kabely.

Krytí IP 44 (voděodolné provedení)- osvětlení je možno využít i ve venkovních prostorech.

Je vybavený časovačem, který jej může v pravidelných intervalech zapínat a vypínat (konkrétně bude 6 hodin svítit a 18 hodin pak bude vypnutý). Časovač je možno ponechat vypnutý a kabel zapnout trvale.

Výhodou jsou LED diody, které mají velmi nízký odběr elektrické energie (cca o 80-90% nižžší, než klasická žárovka) a téměř neomezenou životnost (běžně udáváno až 100 000 hodin). Nemusíte se tady obávat rychlého vybití baterií.

Tento vánoční kabel splňuje veškeré německé normy a má vystaven GS certifikát bezpečného výrobku.

 

Technické údaje:

  • 50 LED diod
  • barva diod: teple bílá
  • transparentní kabel
  • délka napájecího kabelu: cca 0,5 m
  • délka světelné části: cca 5 m
  • celková délka: cca 5,5 m
  • 6-hodinový časovač
  • 8 světelných funkcí
  • dálkové ovládání
  • krytí IP44: pro vnitřní i venkovní použití
  • napájení: 3 x AA baterie (klasické tužkové, nejsou součástí balení)

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Řetězy- teple bílé, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: