Kategorie

Prohlédnuté produkty

Vánoční světelná dekorace k postavení - mráček na baterie, vnitřní, 29x18 cm

Vánoční světelná dekorace k postavení - mráček na baterie, vnitřní, 29x18 cm Zobrazit větší
Krásná samostojná vánoční dekorace ve tvaru mráčku. Mráček můžete nechat stát v okně nebo na komodě či jindě anebo můžete zvolit zavěšení pomocí očka na zadní straně ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Svítící vánoční výzdoba

 

Více informací

Krásná samostojná vánoční dekorace ve tvaru mráčku. Mráček můžete nechat stát v okně nebo na komodě či jindě anebo můžete zvolit zavěšení pomocí očka na zadní straně - díky napájení na baterie nejste limitováni. Lze použití i jako noční světélko v pokojíčkách Vašich dětí.

LED diody jsou oblíbenou náhradou za klasické žárovky. Oproti klasickým žárovkám LED diody nevyzařují teplo, jsou odolné proti otřesům a můžete díky nim ušetřit téměř až 90% energie, které byste jinak spotřebovali na klasické žárovky. Průměrn životnost LED diody je 2000 hodin svícení (normální žárovka cca 1000 hodin v závislosti na svítivosti).

 

Technické údaje:

  • 11 LED diod
  • barva diod: teple bílá
  • k zavěšení nebo postavení
  • materiál: umělá hmota - bílá
  • rozměr mráčku: 29 x 18 cm 
  • ochrana: IP 20 (pouze pro vnitřní použití)
  • napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí balení)

 

Obsah balení:

  • 1 x Dekorativní LED osvětlení - mráček - 11 LED teple bílá

Návod k obsluze ke stažení ­ zde


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Svítící vánoční výzdoba, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)