Kategorie

Prohlédnuté produkty

Úložný box do auta vedle sedačky, 36 x 9,3 x 2 cm, sada 2 kusů

Úložný box do auta vedle sedačky, 36 x 9,3 x 2 cm, sada 2 kusů Zobrazit větší
Známe to všichni, zrovna když nejvíc potřebujeme nějaký předmět, zapadne nám mezi sedadla v automobilu a vylovit ho je kolikrát nad lidské síly i při dobrém ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Známe to všichni, zrovna když nejvíc potřebujeme nějaký předmět, zapadne nám mezi sedadla v automobilu a vylovit ho je kolikrát nad lidské síly i při dobrém osvětlení, natož pak když se nám něco podobného stane večer. Tento pořadač stačí vsunout do mezer mezi sedadly a už se Vám nestane, že by Vám zapadly mince, telefony nebo parkovací lístky, a kromě toho ho můžete využít i jako úložný prostor a mít tak důležité věci vždy po ruce. Díky flexibilním hranám přihrádek perfektně pasuje do jakéhokoliv auta a plast je jednoduše omyvatelný, takže se nic nestane, když do něj ráno rozlijete kávu z termohrnku.

Pro každého řidiče, který má rád pořádek.

další prostor na doklady, klíče, peníze, mapu, atd. snadné čištění - stačí vyndat a umýt vodou rozměry: cca 36 x 9,3 x 2 cm v balení 2 ks - k oběma předním sedadlům materiál: plast s antibakteriální úpravou

1 x Catch Caddy šikovný úložný box do auta


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)