Kategorie

Prohlédnuté produkty

Saunovací oblek - podpora hubnutí, vinyl, vel. XL

Saunovací oblek - podpora hubnutí, vinyl, vel. XL Zobrazit větší
Někdy se stačí jen správně obléci! S tímto speciálním materiálem se budete mnohem rychleji zbavovat přebytečných kilogramů a hlavně odbourávat z těla nebezpečné ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní fitness výrobky

 

Více informací

Někdy se stačí jen správně obléci! S tímto speciálním materiálem se budete mnohem rychleji zbavovat přebytečných kilogramů a hlavně odbourávat z těla nebezpečné toxiny. Oblek můžete nosit i během sezení a odpočinku, ale plný efekt má samozřejmě teprve při cvičení. Oblek již po 5 minutách pohybu způsobuje značné zvýšení tělesné teploty - tzv. sauna efekt. Díky tomu se spaluje větší množství tukové tkáně.Sauna oblek je osvědčený způsob hubnutí, který používají i vrcholoví sportovci, především slavní kulturisté a boxeři. Vyzkoušejte ho také!

Někdy se stačí jen správně obléci! S tímto speciálním materiálem se budete mnohem rychleji zbavovat přebytečných kilogramů a hlavně odbourávat z těla nebezpečné toxiny. Oblek můžete nosit i během sezení a odpočinku, ale plný efekt má samozřejmě teprve při

Během cvičení dbejte na dostatečný přísun tekutin! Doporučená doba cvičení s oblekem je 15 - 30 minut, při chůzi a nenamáhavém pohybu až 60 minut Oblek funguje skvěle také při jízdě na kole, kdy chrání před větrem Během cvičení se oblek může lepit na pokožku, proto doporučujeme pod něj nosit tenkou spodní vrstvu oblečení s dlouhými nohavicemi a rukávy Velikosti L, XL, XXL

1x Sauna oblek


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní fitness výrobky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: