Kategorie

Prohlédnuté produkty

Škrabka pro odstranění námrazy z auta, vč. rukavice

Tato praktická škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. Známe přeci každý tu situaci, kdy je zima a my se ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Tato praktická škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. Známe přeci každý tu situaci, kdy je zima a my se děsíme našeho každodenního rituálu, kdy přijdeme k autu a na sklech je námraza a sníh. Ruce nám mrznou a bolí a když si sedneme do auta, tak jsou jak v jednom ohni. Pravě proto Vám na pomoc přinášíme tuto škrabku, která Vám zpříjemná ranní rituál bez zmrzlých rukou. Hodí se jako dárek pro každého řidiče.

Tato praktická škrabka na auto se zateplenou rukavicí Vám zpříjemní už tak neoblíbené škrabání námrazy z auta. Známe přeci každý tu situaci, kdy je zima a my se děsíme našeho každodenního rituálu, kdy přijdeme k autu a na sklech je námraza a sníh. Ruce ná

Tato zateplená rukavice se škrabkou na konci Vám umožní bez problémů a bez zbytčných omrzlin očistit Vaše auto.

1x rukavice se škrabkou


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)