Kategorie

Koše špinavé i čisté prádlo - plastové, ratanové Počet produktů: 37

Podkategorie

  • Plastové prádelní koše

    Plastové koše na prádlo nejen do ložnice nebo do koupelny

    Nechcete, aby se u Vás povalovalo oblečení na různých kouscích nábytku i podlahy? Pak si pořiďte plastový koš na čisté, nebo špinavé prádlo, který je velmi levný a praktický. Tyto prádelní koše dodáváme v několika barvách tak, aby měl každý možnost sladit si jej se svým interiérem. Pokud byste hledali koš na čisté nebo špinavé prádlo, který se zároveň stane designovým doplňkem Vašeho interiéru, pak můžeme doporučit ratanový koš na prádlo vyrobený z pravého přírodního ratanu. 

  • Polyratanové prádelní koše

    Prádelní koše nejen do ložnice a koupelny z umělého ratanu

    Pokud nesnášíte povalující se kousky oblečení po domě, pak doporučujeme si pořídit koš na prádlo. Tyto koše nabízíme kruhové, obdélníkové i čtvercové vhodné na čisté i špinavé prádlo nejen do koupelny nebo ložnice. Tyto koše z umělého ratanu neboli polyratanu jsou stylové, levné, ale přitom se vyznačují velmi dlouhou životností. Pokud hledáte stylovější možnost, pak můžeme nabídnout i ratanové prádelní koše vyrobené z pravého přírodního materiálu. Některé koše jsou vybaveny i víkem, takže v zavřeném stavu nic neruší jejich siluetu. Materiál má navíc jemné průduchy, které umožňují cirkulaci vzduchu. 

  • Ratanové prádelní koše

    Okrasné koše na prádlo z pravého ratanu

    Pokud chcete vyřešit problém povalujícího se oblečení a zároveň si pořídit ozdobný kousek nábytku s nádechem exotiky do Vašeho interiéru, pak sáhněte po ratanovém prádelním koši.  Tyto koše vhodné jak na čisté, tak na špinavé prádlo nejen do Vaší ložnice. Nejsou jen praktické, ale díky použitému materiálu a zpracování se stanou okrasou Vašeho interiéru. Pokud hledáte spíše obyčejný a praktický koš na prádlo, pak Vám můžeme nabídnout i plastové prádelní koše, které jsou levnější alternativou ratanových košů. Zabraňte povalování špinavého prádla kdekoliv po domě a pořiďte si koš na prádlo.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 37 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 37 položek

Ratanové, plastové i proutěné prádelní koše

Určitě to zná každý z Vás- hromady prádla na posteli, židlích i jinde po celé místnosti. Přitom náprava je tak jednoduchá- vhodný koš na prádlo. V této kategorii najdete koše na čisté i špinavé prádlo. Na výběr máte z menších i větších modelů košů z plastu, ratanu i přírodního materiálu. Takový koš nemusí být nevzhledným doplňkem ložnice nebo koupelny, ale může danou místnost naopak ozdobit. 


Radíme s výběrem a nákupem košů na prádlo:

Jak vybrat koš na prádlo?

                                                       


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

Další spotřebiče, vybavení a dekorace do domácnosti: Dům a bydlení