Kategorie

Prohlédnuté produkty

Sada nerezového grilovacího nářadí v textilní tašce, 3 ks

Popis produktu Sada nářadí pro grilování, skládající se z obracečky, vidličky a kleští. Kleště jsou speciálně tvarovány pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů a mají ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Příslušenství grilů a krbů

 

Více informací

Popis produktu

Sada nářadí pro grilování, skládající se z obracečky, vidličky a kleští.

Kleště jsou speciálně tvarovány pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů a mají délku 35 cm. Dvouzubá vidlička s délkou 32 cm. Obracečka délky 33 cm s precizně zabroušenou hranou, a odtokovými otvory pro otáčení masitých ale i jiných pokrmů.

Jednotlivé nářadí je kvalitně zhotoveno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou kruhového průřezu a výborně padnou do ruky. Všechny nástroje lze navíc zavěsit na háček.

Celá sada je úhledně umístěna v transportní tašce malých rozměrů, se zapínáním na zip. Sadu tak využijete jak doma na zahradě, tak i na cestách.

Technické parametry

  • sada: 3 ks
  • pouzdro: textilní taška
  • materiál nástrojů: nerezová ocel
  • rozměr sady: 40 cm x 13 cm x 5 cm

Obsah balení:

1x Grilovací nářadí sada 3ks textil bag

 

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Příslušenství grilů a krbů, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)