Kategorie

Prohlédnuté produkty

Velká nafukovací labuť na vodu, černá, 190x170x120 cm

Nafukovací labuť bude vaším skvělým letním společníkem, se kterým si užijete spoustu zábavy i pohody. Vychutnejte si opalování na tomto pohodlném lehátku a nechte se ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Nafukovací zvířata na vodu

 

Více informací

Nafukovací labuť bude vaším skvělým letním společníkem, se kterým si užijete spoustu zábavy i pohody. Vychutnejte si opalování na tomto pohodlném lehátku a nechte se unášet proudem pryč! Můžete navíc využít úchyty, které má labuť na krku, a směle vyrazit kupředu! Ať už sami či s dětmi. Na labuti můžete vyrazit společně! S nafukovací labutí navíc uděláte velkou parádu, protože je na pohled velmi krásná! Motiv labutě je také velmi módní, takže vzbudíte velký obdiv!

Neobvyklé a velmi originální nafukovací matrace na koupání . Zaručujeme vám, že s touto nafukovací matrací slovo odpočinek dostane nový význam.

190 x 170 x 120 cm černá Pojistné ventily chrání před vypuštěním Maximální zatížení až 100 kg Materiál: PVC Rozměry před nafouknutím (délka / šířka) ~210x200cm Rozměry při nafouknutí (l / m): ~190 x 170 x 120 cm Vhodné pro děti od 8 let Používat pod dohledem dospělé osoby



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Nafukovací zvířata na vodu, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

3 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: