Kategorie

Prohlédnuté produkty

Pikniková / opalovací deka s voděodolnou vrstvou, modré pruhy, 150x135 cm

Deka je tvořena dvěma vrstvami, spodní vrstvou je voděodolná PEVA vrstva, která zabraňuje prochladnutí a brání zvlhnutí deky, takže je možné i její rozložení na vhlké ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní potřeby

 

Více informací

Deka je tvořena dvěma vrstvami, spodní vrstvou je voděodolná PEVA vrstva, která zabraňuje prochladnutí a brání zvlhnutí deky, takže je možné i její rozložení na vhlké trávě. Vrchní vrstvou je mimořádně pohodlný, prodyšný materiál Fleece, doplněný 2 mm molytanovou podšívkou, zajišťující dokonalý komfort.

Deka je navíc důmyslně vymyšlena a lze ji pro pohodlný přesun složit do tvaru brašny o rozměrech 34 x 12 x 22 cm. Tuto pohodlnou deku, s užitečnými vlatnostmi, jistě oceníte na různých místech v přírodě.

Technické parametry

  • rozměry rozložené deky: 150 cm x 135 cm
  • rozměry sbalené deky: 34 cm x 12 cm x 22 cm
  • vrchní vrstva: Fleece s podšívkou
  • spodní vrstva: PEVA
  • Barva: modrá, pruhovaná

 

Obsah balení

  • 1x Pikniková deka FLEECE 150x135cm modrá

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní potřeby, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)