Kategorie

Prohlédnuté produkty

Samonafukovací polštář na kempování / turistiku, 40x25x13 cm, zelený

Rozměry 40 x 25 cm a výška 13 cm, dělají z polštáře pohodlný a příjemný doplněk pro kemping, zejména při přenocování ve spacím pytli. Polštář však může být využit i ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Karimatky a matrace

 

Více informací

Rozměry 40 x 25 cm a výška 13 cm, dělají z polštáře pohodlný a příjemný doplněk pro kemping, zejména při přenocování ve spacím pytli. Polštář však může být využit i jako pohodlná, izolační podložka k sezení.

Jedná se o samonafukovací polštář, využívající technologie, kdy se po otevření nafukovacího ventilu začne vzduchem plnit pěnové jádro, způsobenou expanzí pak polštář získá svůj tradiční tvar. Tento polštář má tvar kosti a je díky tomuto tvaru velice pohodlný.

Pro opětovné složení se postupuje stejně jako u běžných nafukovacích doplňků, tedy tlakem a vymačkáním zbylého vzduchu.

 

Technické údaje

  • rozměry: 40 x 25 x 13 cm
  • rozměry balení: 29 x 11 cm
  • hmotnost: 220 g
  • barva: tmavě zelená

 

Obsah balení

  • 1x Polštář samonafukovací BONE 40x25x13cm zelený

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Karimatky a matrace, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

12 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: