Kategorie

Prohlédnuté produkty

Skládací dřevěný stolek oválný rustikálního vzhledu, 50x38cm

Tento lehký skládací stůl lze použít jako květinový stůl, dětský stůl nebo jednoduše jako odkládací stolek na nápoje, knihy nebo časopisy. Stolek je rychle připravený ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Stoly

 

Více informací

Tento lehký skládací stůl lze použít jako květinový stůl, dětský stůl nebo jednoduše jako odkládací stolek na nápoje, knihy nebo časopisy. Stolek je rychle připravený k použití v několika jednoduchých krocích, snadno se složí a uschová. Při zpracování dřeva byla použita bílá technika. V důsledku toho je žilkování obzvláště dobré a zdůrazňuje rustikální kouzlo. Stůl je vyráběn ručně a proto je každý kus originál.

Upozornění:
Jedná se o přírodní produkt. Drobné praskliny a postupné změny barev jsou součástí normálního chování tvrdého dřeva. Stůl není vhodný pro trvalé venkovní použití.

Údržba:
Aby se zachoval charakteristický vintage vzhled, nábytek by se měl čistit pouze suchým nebo vlhkým hadříkem. Agresivní čističe nebo rozpouštědla mohou barvy zničit.

Technické údaje:

  • délka: cca 50 cm
  • šířka: cca 38 cm
  • výška: cca 50 cm
  • hmotnost: asi 2 kg
  • barva: starožitná bílá
  • rozměry ve složeném stavu: délka 54 cm x šířka 38 cm

Obsah balení:

  • 1 x skládací stůl DIVERO Vintage - 50 cm


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Stoly, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: