Kategorie

Prohlédnuté produkty

Tabletkový tester bazénové vody, měření chloru a pH

Tabletkový tester bazénové vody, měření chloru a pH Zobrazit větší
Voda v bazénu vyžaduje neustálou kontrolu a tato testovací souprava vám pomůže ušetřit váš čas a přesně zjistit co váš bazén potřebuje. V sadě najdete samotný tester ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Čištění bazénů

 

Více informací

Voda v bazénu vyžaduje neustálou kontrolu a tato testovací souprava vám pomůže ušetřit váš čas a přesně zjistit co váš bazén potřebuje.

V sadě najdete samotný tester a tři druhy tablet pro měření pH a volného a vázaného chloru.

Ideální hodnota pH je 6,8 až 7,2.

Příliš zásadité pH od hodnoty 7,8 totiž vede k tvorbě různých minerálních zákalů, vodního kamene a jiných sraženin, stejně jako k vyšší dráždivosti vody a zvyšujícímu se obsahu škodlivého vázaného chloru.

Ten vzniká při kontaktu volného chloru s potem a dalšími organickými látkami. Vázaného chloru se zbavíte použitím přípravku Chlor Shock.

Balíček obsahuje: 1 x tester, 1 x tablety DPD 1 (volný chlor), 1 x tablety DPD 3 (vázaný chlor), 1 x tablety pH

 

Technické údaje:

  • hmotnost: 100 g

 

Obsah balení:

  • 1x Tester na pH a chlor. koncentraci


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Čištění bazénů, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)