Kategorie

Prohlédnuté produkty

Rychlostavěcí venkovní altán se síťovanými bočními stěnami, hnědý, 366x366cm

Stanový přístřešek ClapTop 600 oceníte při mnoha outdoorových aktivitách. Speciální mechanismus zaručuje opravdu expresní postavení stanu. Pořádáte na zahradě párty? ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Mobilní přístřešky

 

Více informací

Stanový přístřešek ClapTop 600 oceníte při mnoha outdoorových aktivitách. Speciální mechanismus zaručuje opravdu expresní postavení stanu.

Pořádáte na zahradě párty? Stačí 60 vteřin a máte perfektní párty stan. Chystáte se kempovat? 60 vteřin a už stojí piknikový přístřešek. Čeká vás den na pláži nebo vyrážíte na ryby?

Opět pouhá 1 minuta a máte krásný plážový stan nebo rybářský bivak. Tento rychle postavitelný přístřešek oceníte za každé situace. Vždyť ClapTop 600 nevyžaduje žádnou složitou montáž. Je velmi stabilní a odolný vůči mechanickému poškození. Stanový altán ClapTop tvoří střešní plachta, která vás ochrání před přímým sluncem a UV zářením. Síťované stěny dovolujícirkulovat vzduchu, ale zabraňují dotěrnému hmyzu, aby vás obtěžoval. Pokud přijde sychravé deštivé počasí anebo chcete mít zkrátka jen trochu soukromí, pořiďte si bočnice pro rychloskládací stanový altán ClapTop 600 SD126.

Jedná se o plné stanové zástěny, které lze pomocí háčků a suchých zipů snadno upevnit na každou z pěti stěn přístřešku. Šestá stěna, kterou tvoří vchod, je uzavíratelná na zip a bočnici na ní upevnit nelze. Stan je určený jako krátkodobý mobilní přístřešek pro letní období jako ochrana proti dešti, slunci a dotěrnému hmyzu, nikoliv proti silnému větru a sněhu. Tento kempinkový přístřešek pojme 6 až 8 lidí - záleží na tom, zda a jaké vybavení dovnitř ještě umístíte. 

Technické údaje:

  • výška výrobku: 218 cm
  • šířka výrobku: 366 cm
  • délka výrobku: 366 cm
  • hmotnost: 15,5 kg
  • konstrukce: sklolaminát
  • materiál plachty: 210D polyester, PU zátěr švů
  • barva plachty: béžová/hnědá
  • rozměr balení: 188 x 21 x 21 cm
  • materiál balení: přenosná taška
  • odolnost proti dešti: ano - 800 mm

Obsah balení:

  • 1x zahradní polyesterový altán ClapTop 600


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Mobilní přístřešky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)