Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dětský stolní hokej - létající puk na baterie

Dětský stolní hokej - létající puk na baterie Zobrazit větší
Který Čech by neměl rád lední hokej. Nyní si svůj zápas můžete s klidem odehrát v pohodlí domova. A to díky stolnímu hokeji vyrobenému z barevného a jasně lakovaného ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Stolní hry

 

Více informací

Který Čech by neměl rád lední hokej. Nyní si svůj zápas můžete s klidem odehrát v pohodlí domova. A to díky stolnímu hokeji vyrobenému z barevného a jasně lakovaného dřeva. Je vybaven nejen počítadly gólů, ale též dvěma disky a puky v moderní červené barvě. Červený disk se nad hrací plochou nadnáší tak lehce vlivem působení ventilátoru, který je napájen osmi AA bateriemi.

Zábavná stolní hra oblíbeného stolního sportu určená pro všechny věkové kategorie.

50 cm dlouhý mini stolní hokej, navržený tak, aby byl bezpečný pro děti- jeho rohy nejsou ostré a žádné z příslušných doplňků nelze spolknout. Lední hokej je hra rychlých reflexů, inteligentních bleskových pohybů a okamžitých návratů, což z něj činí jednu z nejvíce zábavných a zábavných stolních her. Bezpečná a zábavná hra pro děti. Kvalitní a zdravotně nezávadný materiál Baterie nejsou součástí balení Napájení osmi AA bateriemi.

1x mini stolní hokej
Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Stolní hry, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

26 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: