Kategorie

Prohlédnuté produkty

Nižší zahradní / balkonový stolek, hliník + plast- imitace dřeva, 160x92 cm

Tento hliníkový stolek se hodí pro jakékoliv pohoštění, ať už doma, v zimní zahradě, balkoně či terase. Stůl je čtvercový, extrémně stabilní, snadno se udržuje a má ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Kovové stoly

 

Více informací

Tento hliníkový stolek se hodí pro jakékoliv pohoštění, ať už doma, v zimní zahradě, balkoně či terase. Stůl je čtvercový, extrémně stabilní, snadno se udržuje a má vrchní část, která se skládá z 5 desek z polywoodu (plast připomínající skutečné dřevo). Pro větší stabilitu byly do nohou přidány další lišty. Pro rámy byl použit šedý nerezový hliník. Zahradní stůl upoutá elegantním designem a je ideálním doplňkem vašeho inventáře na terase.

Technické údaje:

  • materiál: hliník / polywood
  • barva podstavce: světle šedý
  • barva polywoodu: šedá
  • rozměry: 160 x 92 x 73 cm (d x š x v)
  • tloušťka nohy: 5 x 5 cm

Obsah balení:

  • 1 x zahradní stůl


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Kovové stoly, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: