Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dekorativní skříňka do bytu- recyklované dřevo z lodí, 100x42x45 cm

Každý kus nábytku je jedinečný ručně vyrobený kus. Dřevo pochází z asijských rybářských člunů, z nichž se nyní po desetiletích používání vytváří nábytek s charakterem ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Plastové skříňky

 

Více informací

Každý kus nábytku je jedinečný ručně vyrobený kus. Dřevo pochází z asijských rybářských člunů, z nichž se nyní po desetiletích používání vytváří nábytek s charakterem a designem. Jedná se vždy o unikáty z recyklovaného mangového nebo teakového dřeva, které byly vyrobeny ručně s individuálními barevnými kombinacemi - barevné odchylky od fotografií jsou možné. Pro výrobu nebyly vytěženy žádné stromy. Desky, stožáry a prkna se používaly již řadu let, byly upraveny a dále zpracovány do „nalezeného dřevěného nábytku s velkou dovedností a zručností a láskou k detailu. Chcete-li zachovat jedinečný vzhled, udržujte nábytek pouze suchým nebo mírně vlhkým hadříkem, ale nepoužívejte agresivní čistící prostředky nebo rozpouštědly.

Technické údaje:

  • rozměry: 100 x 42 x 45 cm (d x h x š)
  • 1 přihrádka (vnitřní rozměry): 94 x 40 x 34 cm (d x h x v)
  • 2 zásuvky (vnitřní rozměry): 41 x 24 x 8 cm (d x h x v)
  • hmotnost: cca 20 kg
  • materiál: recyklované dřevo 

Obsah balení

  • 1 x skříňka


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Plastové skříňky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

24 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: