Kategorie

Prohlédnuté produkty

Vak na vodu pro solární sprchu 20 L, černý

Přemýšlete ekologicky! Pomocí solární sprchy získáte příjemně teplou vodu správným způsobem. Solární sprcha na zavěšení je také vybavena teploměrem pro možnost ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní sprchy

 

Více informací

Přemýšlete ekologicky! Pomocí solární sprchy získáte příjemně teplou vodu správným způsobem. Solární sprcha na zavěšení je také vybavena teploměrem pro možnost kontroly teploty vody, tudíž budete mít přehled, kolika stupni se sprchujete. Ohřev na teplotu až 45 stupňů je možný docílit ponecháním na slunci při teplotách nad 20 stupňů Celsia po dobu 2 a více hodin. 

Technické údaje:

  • objem: 20l
  • barva: černá

Obsah balení:

  • 1 x solárrní sprcha

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Zahradní sprchy, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

9 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: