Kategorie

Prohlédnuté produkty

Nafukovací vířivá vana s výhřevem a změkčováním vody, šedá- imitace dřeva

Vířivý bazén Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe se systémem HWT na změkčování vody poskytuje dokonalou relaxaci. Vana je vyrobena z vysoce kvalitního 3 vrstvého PVC. ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Vířivky

 

Více informací

Vířivý bazén Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe se systémem HWT na změkčování vody poskytuje dokonalou relaxaci. Vana je vyrobena z vysoce kvalitního 3 vrstvého PVC. Disponuje konstrukcí 48 FIBER-TECH BEAMS (silná polyesterová vlákna). Unikátní systém HWT (Hard water Treatment System) změkčuje vodu, která je tak příjemnější a šetrnější k vaší pokožce. Elektronická jednotka vytváří střídavé magnetické pole, které vytváří elektrické pole ve vodě a zabraňuje tak vzniku vodního kamene v hadicích.

Technické údaje:

  • materiál vany: 3 vrstvé PVC
  • konstrukce vany: 48 FIBER-TECH BEAMS (silná polyesterová vlákna)
  • tloušťka materiálu: 0,84 mm
  • teplotní rozpětí ohřevu: 10°-40°
  • cirkulační čerpadlo: 1 741 l/hod

Obsah balení:

  • 1 x vířivka 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Vířivky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)