Kategorie

Umělý ratanový nábytek na zahradu, terasu, balkon Počet produktů: 33

Podkategorie

  • Ratanové sestavy

    Kvalitní luxusní ratanové sedací soupravy na zahradu, nebo terasu. Ratanové jídelní sety. Nábytek na balkon.

    Umělý ratan nabývá v posledních letech na prodejích a to díky jeho bezúdržbovosti při zachování vzhledu, který se přibližuje přírodnímu produktu, takže do venkovních prostor perfektně zapadá. Ať už se jedná o malé ratanové sezení na balkon pro 2 soby, nebo velkou kvalitní luxusní sedací soupravu na terasu. V případě umělého ratanu se může jednat o plastový nábytek, který je lisován tak, aby působil jako ratanové proutí. Další možností je pak kovová kostra, která je opletená umělým ratanovým vláknem. Ratanový zahradní nábytek se hodí jak do klasických, tak i moderních zahrad.

  • Ratanové židle a křesla

    Venkovní křesla a židle z umělého ratanu samostatné i do sestav nábytku. Levné i luxusní designové modely křesel pro relax na Vaší zahradě, na terase, nebo na balkoně.

    Umělý ratan se v podledních letech dostává do popředí zájmu díky jeho přitažlivému vzhledu a vysokou odolností v kombinaci s nulovou potřebou pravidelné údržby. Prodáváme ratanová křesla, křesílka a židle, které jsou vhodné jak pro samostatné využití například na balkoně, tak i do setů ratanového nábytku na Vaší terase, nebo pod pergolou. Najdete u nás jak levné, tak i luxusní modely křesel, ratanová křesla skládací, polohovací, stohovatelná…

  • Ratanová lehátka

    Prodej ratanových lehátek z umělého ratanu- levné i luxusní modely na zahradu, terasu, nebo na balkon. Lehátka polohovací, relaxační, k bazénu…

    Proč si neužít chvíli relaxuj na Vaší zahradě stylově. A to třeba na kvalitním ratanovém lehátku s polohovacím opěradlem, které je vhodné jak na popíjení drinků, nebo čtení knížky, tak i na opalování. Stačí si nastavit opěrku do požadované polohy. Umělý ratan má výhodu v prodyšnosti a odolnosti vůči vodě, takže není problém na lehátku ležet ani v mokrých plavkách. Umělý ratan zkrátka poslední dobou letí a jinak tomu není ani v případně zahradních lehátek.

  • Ratanové pohovky

    Ratanová venkovní pohovka ve dvoumístném, nebo trojmístném provedení Vám poskytne místo pro relax na Vaší zahradě, nebo terase.

    Chcete si občas jen tak venku posedět sami, případně s někým z Vaší rodiny a relaxovat, ale celý set nábytku Vám přijde zbytečný? Pak může být zajímavou volbou pro Váš venkovní prostor ratanová pohovka, která se hodí pro umístění prakticky kamkoliv na Vaší zahradě, na terase, pod pergolou, nebo třeba na Větším balkoně. Námi prodávané zahradní pohovky a gauče v naší nabídce jsou vyrobeny z kvalitního umělého ratanu s UV fitrem, takže vydrží ve venkovním prostředí dlouhé roky. Pohovky jsou doplněny měkkými polstry pro pohodlné sezení.

  • Ostatní polyratanové výrobky

    Ostatní polyratanové výrobky

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 33 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 33 položek

Zahradní nábytek z umělého ratanu (polyratanový nábytek) – chlouba Vaší zahrady, terasy, nebo balkonu

V této kategorii naleznete zahradní nábytek z umělého ratanu ideální pro chvíle odpočinku na Vaší zahradě či terase. Velkou výhodou umělého ratanu nebo jinak řečeno polyratanu je jeho dlouhá výdrž a stálobarevnost, při zachování vzhledu, který se velmi přibližuje přírodnímu produktu. Nabízíme jak levnější balkonové sety nábytku z umělého ratanu, tak i například luxusní ratanová relaxační lehátka ideální pro chvíle odpočinku u bazénu, nebo na Vaší terase.


Radíme s výběrem, provozováním a údržbou ratanového nábytku:

Vybíráme správné místo pro zahradní nábytek

Nábytek z umělého ratanu a jeho vlastnosti


                                                 


Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

Pro Vaše pohodlí: Polstry na zahradní nábytek

Úschova zahradního nábytku: Ochranné plachty a obaly na nábytek

Pro chvíle odpočinku na Vaší zahradě: Zahradní lehátka

Komletní nabídka zahradního nábytku: Zahradní nábytek

Ochrana před letním sluncem: Zahradní slunečníky