Kategorie

Prohlédnuté produkty

Fitness výživa GELATINA - 250 kusů + 100 kusů ZDARMA

Fitness výživa GELATINA -  250 kusů + 100 kusů ZDARMA Zobrazit větší
GELATINA CAPS, Obsahuje unikátní vysoké množství biologicky aktivních aminokyselin glycinu, prolinu a hydroxyprolinu, které jsou nejčastěji zastoupené ve struktuře ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Fitness výživa

 

Více informací

GELATINA CAPS, Obsahuje unikátní vysoké množství biologicky aktivních aminokyselin glycinu, prolinu a hydroxyprolinu, které jsou nejčastěji zastoupené ve struktuře bílkovin pojivové tkáně. Kapslovaná želatina nabízí vyšší stabilitu účinnosti přírodních aminokyselin, vyšší koncentraci obsahu účinných látek, dokonalou vstřebatelnost a využití v lidském těle. Informace výrobce: Gelatina Caps jsou kapsle s obsahem hydrolyzované želatiny. Je získávána kontrolovanou hydrolýzou kolagenu živočišného původu - strukturní bílkoviny pojivové tkáně. Gelatina caps obsahuje unikátní vysoké množství biologicky aktivních aminokyselin glycinu, prolinu a hydroxyprolinu, které jsou nejčastěji zastoupené ve struktuře bílkovin pojivové tkáně. vysoká koncentrace účinných látek dokonalá vstřebatelnost a využití v lidském těle Vhodný pro: sportovce mladistvé ve vývoji osoby se zvýšenou fyzickou zátěží ženám všech věkových kategorií těhotné ženy a pro ženy v přechodu a po něm Doporučené dávkování: užívejte 4 kapsle Gelatina caps denně na lačný žaludek Složení: hydrolyzát želatiny, transparentní želatinová tobolka, kyselina askorbová, protispékavá látka: stearan hořečnatý Informace: potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku Přehled účinných látek: 4 cps hydrolyzát želatiny 1600 mg vitamín C (jako kyselina askorbová) 20 mg



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Fitness výživa, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)