Kategorie

Prohlédnuté produkty

Tenisová raketa grafit + HM

Tenisová raketa grafit + HM Zobrazit větší
Tenisová raketa VIS CARBONTECHrám 2 druhů raket obsažených v této kategorii je vyrobený ze speciální směsi grafit + HM (high modulus) grafit, která dává raketám ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Tenisové rakety

 

Více informací

Tenisová raketa VIS CARBONTECH

  • rám 2 druhů raket obsažených v této kategorii je vyrobený ze speciální směsi grafit + HM (high modulus) grafit, která dává raketám vysokou pevnost a zároveň nízkou hmotnost - 235 gramů u rakety Supercarbontec AXE 95 
  • velikost rámu je 95 čtverečních palců = 630 cm2
  • vzhledem k nízké hmotnosti a pružnosti je raketa doporučena pro rekreační hráčky a hráčky žákovského a dorosteneckého věku
  • dalším modelem je Pro Classic - raketa je prodloužena o 1,5 cm, rám má hmotnost 280 gramů a raketa je vyvážena do hlavy. Tento rám je vhodný pro razantní hráče. SLEVA Z PŮVODNÍ CENY JE 70% .


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Tenisové rakety, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)